ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΡΑΠΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο παρελθόν έχει αφήσει το παιχνίδι της πρεμιέρας, η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία αν και βρέθηκε να κερδίζει 0-2 στο ημίχρονο κατάφερε και πήρε τελικά ένα πόντο από την Καλλιθέα (2-2).
Οι "κιτρινόμαυροι" που αποδυναμώθηκαν αρκετά το καλοκαίρι που πέρασε, χάνοντας βασικές μονάδες μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο ημίχρονο και με τον Τάσο Τσακλίδη που σκόραρε δις πήρε προβάδισμα για τη νίκη.

Ωστόσο ο Μ. Αλεξ. Καλλιθέας είχε αντίθετη άποψη και ισοφάρισε, καθώς η Αστραπή έδωσε χώρους και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως σκοράροντας δύο φορές.

Πάντως, το συγκρότημα του Νίκου Γατόπουλου ειδικά στο πρώτο μέρος έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσε να τελειώσει νωρίς τον αγώνα, αλλά έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει παραχωρόντας την ισοπαλία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Γατόπουλος έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο και προβληματίστηκε για την καθίζηση της ομάδας στο δεύτερο.

Ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Παπαθωμάς, ο οποίος έδωσε "ό, τι είχε και δεν είχε", ενώ να τονισθεί ότι το τεχνικό τιμ περιμένει περισσότερο πάθος από τους παίκτες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Τέλος όσον αφορά τα αγωνιστικά οι προπονήσεις συνεχίζονται με πυρετώδους ρυθμούς για τη δεύτερη αγωνιστική, όπου η Αστραπή θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πεντάβρυσο. Και ο Νίκος Γατόπουλος θα δουλέψει αρκετά με τους επιθετικούς, καθώς διαπίστωσε πρόβλημα στο σκοράρισμα.


Διοικητικό Συμβούλιο και μπλόγκ

Σε αναζήτηση οικονομικώ πόρων βρίσκεται η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας, η οποία προς σε αυτή την κατεύθυνση έχει καλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Ακόμα στο τραπέζι θα συζητηθούν και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρει άμεσα η διοίκηση και ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης για τις χειμερινές δραστηριότητες στην μεγάλη ομάδα, αλλά και στις Ελπίδες.

Τέλος, μια ακόμα σπουδαία κίνηση προς την ενεημέρωση των φιλάθλων και όχι μόνο ο ιστορικός σύλλογος έχει φτιάξει νέο blog με την ονομασία "astrapifc.blogspot.gr". Με τις πρώτες εντυπώσεις με το ανέβασμα του είναι άκρως ενθαρρυντικές.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: