ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μαυροχώρι - Οινόη 2-1

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρότι η εμφάνιση της ομάδος μας δεν ήταν και η καλύτερη της φετινής περιόδου τελικά ο Γράμμος κατάφερε χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Χρήστου Βάσκου να κερδίσει δύσκολα την σκληροτράχηλη ομάδα της Οινόης με 2-1.
Συγκεκριμένα:


Στο 5ο λεπτό ο Συτιλίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια ο Γράμμος αφυπνίστηκε και με σουτ του Αλέξανδρου Μουρατίδη στο 42ο λεπτό ισοφάρισε. Προηγήθηκε σουτ του Γουίλλιαμ Αντωνιάδη και κόντρα στους αμυντικούς. Μετά από 2 λεπτά ο Αλέξανδρος Μουρατίδης έκανε εκπληκτική επέλαση αλλά του σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη και έτσι το ημίχρονο έληξε με 1-1. Στο β’ ημίχρονο τραυματίστηκαν οι Σιάντσης και Γουίλλιαμ Αντωνιάδης και αποχώρησαν.


Στο 2ο 45λεπτο δεν δημιουργήθηκε σχεδόν καμία φάση μπροστά στα καρέ των ομάδων αλλά το γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Βάσκος στο 86ο λεπτό αποζημίωσε όλους τους θεατές. Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ με τρομερό σουτ βολέ έξω από την περιοχή, ένα γκολ που σπάνια επιτυγχάνεται στα ελληνικά γήπεδα. Με το γκολ αυτό η ομάδα μας κατέκτησε τους 3 βαθμούς της νίκης και έκανε το 4 στα 4.

Το επόμενο ματς για τον Γράμμο είναι το επόμενο Σάββατο με την συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας ομάδα της Καστοριάς εκτός έδρας.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ., ΓΙΑΓΚΟΥ, ΟΡΚΕΣ, ΛΙΟΤΣΑΙ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΚΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΣΙΑΝΤΣΗΣ.
 
 


πηγή:grammos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: