ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ:9η Αγωνιστική Ά Κατηγορία - Βροχή από γκολ (33)!!!

Μπορεί το Σάββατο να είχαμε έντονες βροχοπτώσεις σε ολόκληρο το νομό, ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων οι οποίοι είχαν μεγάλη διάθεση και κέφια καθώς σημειώθηκε ρεκόρ τερμάτων (33)!!!. Ουσιαστικά είχαμε μία αγωνιστική αντίστοιχη των καιρικών συνθηκών (βροχή από γκολ), ενώ η επικράτηση των γηπεδούχων ξεχώρισε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο ΑΓΣ Καστοριάς που φιλοδώρησε με δέκα τέρματα την ουραγό Πεντάβρυσο (10-0), διατηρώντας το απόλυτο (7 στα 7), ενώ την έκπληξη της ημέρας πέτυχε η Καλλιθέα Καστοριάς επικρατώντας στην Πολυκάρπη του τοπικού Ηρακλή με σκορ 0-1.
Άρωμα Αγγλίας στο γήπεδο του Κωσταραζίου, όπου σε ένα χορταστικό από θέαμα παιχνίδι ο τοπικός ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 7-4 τον Γράμμο Μαυροχωρίου.
Με ένα γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα (89’) η Αστραπή Μεσοποταμίας λύγισε τη σθεναρή αντίσταση της Κορησού (1-0), ενώ η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνέχισε το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της επικρατώντας εύκολα της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 3-1, συπληρώνοντας παράλληλα 5 ματς χωρίς ήττα.
Νίκη οξυγόνο πέτυχε ο Νταηλάκης που επιβλήθηκε άνετα με σκορ 5-0 της Ακαδημίας Κρόνου, επιστρέφοντας μετά από 3 αγωνιστικές στις επιτυχίες, ενώ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 85’ η Δόξα Αμπελοκήπων επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Οινόης.

πηγή:sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: