ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Δόξα" για υψηλές πτήσεις!

Τρίτη σερί νίκη για την Δόξα Αμπελοκήπων, η οποία ξεπέρασε με δυσκολία το περασμένο Σάββατο το εμπόδιο της Πενταβρύσου (5-3) «σκαρφαλώνοντας» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα του Αποστόλη Ρέββα αξίζει να αναφερθεί ότι δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, καθώς έπρεπε να περιμένει την τρίτη αγωνιστική για να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Οι «Mαυραετοί» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν στο «σπίτι» τους 0-1 από το Μαυροχώρι, ενώ την δεύτερη αγωνιστική «τσίμπησαν» το βαθμό από την «καυτή» έδρα της Κορησού (1-1).

Η συνέχεια ήταν καλύτερη και μέσα από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές «έδεσαν» και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πέτυχαν το «3 στα 3».

Η Δόξα επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι της Καλλιθέας με σκορ 2-0, πέρασαν άνετα και από το Κρόνο (1-2) και όπως προείπαμε παραπάνω «καρδιοχτύπησε» από την Πεντάβρυσο, που εν τέλει εξασφάλισε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εδραιώνοντας την ομάδα στην τέταρτη θέση.

Ο σύλλογος στηρίζεται στο ταλέντο ορισμένων ποδοσφαιριστών και ορισμένων έμπειρων, που έχουν «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα. Οι οποίοι γνωρίζουν τα... κατατόπια της κατηγορίας, ενώ έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών.

Η πορεία βέβαια που διαγράφουν είναι εξαιρετική και τα δείγματα που έχουν καταθέσει είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και στη συνέχεια του επίπονου πρωταθλήματος μπορούν να πάνε ακόμα πιο καλύτερα και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι που δουλεύουν καθημερινά για να βελτιωθούν.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο θα αγωνιστούν σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς με την ΑΕ Βιτσίου και θέλουν να προσθέσουν άλλους τρεις πόντους στο «σακούλι» με την ψυχολογία να παραμένει στα ύψη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις από τον κ. Ρέββα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και στον αγώνα με το Βίτσι ζήτησε προσοχή στον αντίπαλο και προσήλωση σε όλο το 90λέπτο.
 
 
πηγή:greekfootball
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: