ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Πρόεδρος είπε:

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, τρελαμένος, φοβισμένος, προδομένος και γεμάτος αβεβαιότητα για το μέλλον γενικότερα...
Όλοι μας άλλοι λιγότερο και άλλη περισσότερο αλλά πλέον όλοι ψάχνουμε τρόπους για να μπορέσουμε να κρατηθούμε ζωντανοί και αυτό γιατί τίποτα πια δεν είναι δεδομένο ούτε πλέον στον Δημόσιο τομέα !!!
Όλοι μας ήμαστε εδώ και αρκετό καιρό γνώστες της κατάστασης των πραγμάτων ειδικά τώρα που μπαίνει το πετρέλαιο και πάλι στην ζωή μας για αρκετούς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα !!!
Πιστεύω όμως ότι εμείς οι νεότεροι έχουμε το σθένος και την μαγκιά να τα βγάλουμε πέρα να μουσκευτούμε μεν αλλά να μην πνιγούμε !!!
Θα ήθελα μέσα από αυτήν την σελίδα μιας και σαν αρχή είναι ποιο εύκολο να γίνει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για κάποιους γέροντες-γερόντισσες και όχι μόνο της Μεσοποταμίας οι οποίοι πέρα από τα προβλήματα υγείας που σίγουρα αντιμετωπίζουν φέτος θα έχουν και το μεγάλο πρόβλημα της θέρμανσης και ακόμη ακόμη με τις μειώσεις που...
έχουν γίνει στις συντάξεις τους θα έχουν πρόβλημα και με την σίτιση !!!
Καλά είναι να ασχολούμαστε όλοι μας μόνο με θέματα που μας ικανοποιούν προσωπικά όσοι όμως ήμαστε ενταγμένοι σε διάφορους συλλόγους είτε Αθλητικούς όπως είμαι εγώ είτε άλλου είδους οι οποίοι τρέφονται με την προσφορά του κόσμου κάποια στιγμή θα πρέπει να δράσουμε και για το καλό των συνανθρώπων μας !!!
Και κάπως έτσι θα ξεκινήσουμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μια τέτοια προσπάθεια το δηλώνουν εδώ ή με προσωπικό μήνυμα για να κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση να δούμε το μέγεθος του προβλήματος και να προτείνουμε λύσεις !!!
Καλή σας εβδομάδα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: