ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ποντάρει στην έδρα ο ΠΑΟΚ


Στο «χρονοντούλαπο» έχει μπει η εμφατική νίκη του ΠΑΟ Καλοχωρίου την περασμένη Κυριακή στην Ασπροκκλησιά (1-7) με την ομάδα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα με την Κλεισούρα. Γεύμα προς την κατεύθυνση σύσφιξης σχέσεων παραχώρησε η διοίκηση προς το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.
Η ήττα στο ντέρμπι με τον Νεστόριο (εντός έδρας), ήταν το «καμπανάκι» άμεσης αφύπνισης για τον ΠΑΟ Καλοχωρίου, ο οποίος άμεσα επανήλθε στις νίκες, παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας ωστόσο να «γκελάρει» μια εκ των Νεστόριο ή Ακαδημία Κάστορα για να μπει ξανά στη θέση οδηγού και να διεκδικήσει την επάνοδο στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Η ομάδα του Καλοχωρίου την περασμένη Κυριακή πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο γήπεδο της Κλεισούρας κερδίζοντας με σκορ 1-7, έχοντας ωστόσο ξανά σε μεγάλα κέφια τον δεινό εκτελεστή, Θεόφιλο Παύλου (έφθασε 10 τέρματα) και τον Σαββόπουλο, που πέτυχε χατ τρικ, ενώ από ένα τεμάχιο είχαν Παπουτσίδης, Αντωνιάδης και Ζαρογιάννης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονισθεί, ότι ο Παπουτσίδης είναι πρώτος σε ασίστ και είναι το «πνευμόνι» του συλλόγου, δίνοντας λύσεις σε καίριες στιγμές με τους δύο προπονητές, Νίκο Μαυρίδη και Κώστα Παπαδόπουλο να «τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση».

Ο εκ των «αρχιτεκτόνων» του ιστορικού σωματείου, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο «Greekfootball.gr» και τόνισε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε σε καλή μέρα και είχαμε την πλήρη κατοχή σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένας επιθετικός μονόλογος, ενώ δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και έμεινα ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία που επιδείξαμε. Παίξαμε με ψυχή σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και πέρα από την επιθετική δεινότητα των παικτών μου δείξαμε θέληση και αυτό με ικανοποίησε πιο πολύ».

ΜΙΑ «ΓΡΟΘΙΑ» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Προς την κατεύθυνση, λοιπόν, σύσφιξης σχέσεων η διοίκηση αποφάσισε να παραθέσει γεύμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ κάνοντας το υπάρχον κλίμα ακόμα πιο καλύτερο. Η κίνηση της διοίκησης δείχνει πως είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα προσπάθεια που γίνεται απ' όλους και περιμένει στη συνέχεια του πρωταθλήματος περισσότερη αγωνιστικότητα από τους ποδοσφαιριστές. Πάντως, οι ιθύνοντες έδωσαν το καλό παράδειγμα, ότι όλοι είναι μια οικογένεια και μια «γροθιά» στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις συνεχίζονται ενόψει της αναμέτρησης με την Κλεισούρα και οι δύο προπονητές δουλεύουν εντατικά για να παρουσιάσουν την ομάδα πανέτοιμη για την «μάχη» που θα δοθεί στο Δημοτικό στάδιο του Καλοχωρίου, ενώ αναμένεται να βρεθεί και πολύς κόσμος για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
 
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης :Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: