ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Μωρά" για φίλημα!

"Τρένο" δίχως σταματημό μοιάζει η ομάδα της Ακαδημίας Κάστωρ, η οποία πέτυχε το "4χ4" και την προσεχή Κυριακή θα προσπαθήσει να κάνει το... πενταρέ, κερδίζοντας και τον ΠΑΟΚ 2012.
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ: Τα "μωρά" του Παναγιώτη Αντωνίου συνεχίζουν με απτόητο ρυθμό να "τρελαίνουν" κόσμο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους κάθε αγωνιστική, ενώ δεν είναι "βαρύ" να πούμε ότι διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο με το φαβορί της κατηγορίας ΠΑΟ Καλοχωρίου.

Βέβαια για να φθάσουν αυτά τα ταλαντούχα "παιδιά" σε αυτό το επίπεδο, δούλεψαν και μόχθησαν μέσα από τις προπονήσεις και με το απύθμενο ταλέντο που διαθέτουν, το οποίο βγαίνει μέσα στο γήπεδο δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα από τις προσδοκίες που έχουν θέσει.

Η "αρμάδα" του Παναγιώτη Αντωνίου είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές (με βάθος πάγκου), και υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση από τους περισσότερους εξ' αυτών. Έτσι, το "4χ4" έχει έρθει φυσιολογικά, αφού οι νεαροί συνδυάζουν τις νίκες με πλούσιο θέαμα και περίτεχνες ενέργειες στο τερέν.

Άλλωστε και οι αριθμοί είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας: "4χ4"=12 βαθμοί. ΓΚΟΛ: υπερ (9) κατά (3). Και αυτό το σερί βάση των όσων έχουν δείξει μπορεί να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς το πρόγραμμα είναι ευνοικό. Όλα, λοιπόν, εξαρτιούνται αποκλειστικά απ' τους ίδους.

ΑΛΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: Συν ότι στο πλάι τους βρίσκεται η διοίκηση και ο Πρόεδρος, Σταύρος Μπαχαδέρογλου, ο οποίος δημιούργησε την Ακαδημία, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλά καστοριανά "παιδιά" να μάθουν τα μυστικά της μπάλας και να κάνουν το... άλμα στην μεγάλη ομάδα (ΑΟ Κάστωρ) και εν συνεχεία σε επαγγελματικούς συλλόγους.

Ήδη τρεις νεαροί παίκτες παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στον προπονητή, Πέτρο Τσούκλη.

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να δουλεύουν "σκληρά" καθημερινά και αδιάκοπα στις προπονήσεις, παίρνοντας συνάμα τα "φώτα" των προπονητών τους σε ό, τι έχει να κάνει σε επίπεδο ποδοσφαίρου και παιδείας, αφού υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο που βρίσκεται δίπλα στον κ. Αντωνίου.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ":
Ο "αρχιτέκτονας" της ομάδας, ο κ. Αντωνίου μίλησε στο "Greekfootball.gr" τονίζοντας ότι πρέπει οι τόνοι να κρατηθούν χαμηλοί και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα με την πορεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο, διότι ακόμα δεν έχουμε δει όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θέλω να πέρνουν τα μυαλά των παικτών μου αέρα.

Άλλωστε σκοπός είναι να χαίρονται τα "παιδιά" τα παιχνίδια, εώ εμείς να τους προωθούμε στην μεγάλη ομάδα. Ο Μ.Ο. ηλικίας είναι γύρω στα 17 χρόνια και συν 3 έμπειρους που διαθέτουμε κάνουμε αυτή την καταπληκτική πορεία.

Η οποία οφείλεται στη "χημεία" που έχουμε, καθώς οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν το παιχνίδι του άλλου κοντά στα 5 χρόνια. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ 2012, πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι σε όλο το 90λέπτο θα πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ο προπονητής, Παναγιώτης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία, Δημήτρη Καρανικόλα (χιαστούς - 6 μήνες εκτός δράσης) και Μάρκο Πρωτόγερο (θλάση).
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: