ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σαρρής:"Έτοιμο το σχέδιο για την ενοποίηση Γ΄και Δ΄ Εθνικής

Το αρχικό πλάνο ανέφερε πως η φετινή σεζόν θα ήταν και η τελευταία για τη Δ' Εθνική. Το σχέδιο της ενοποίησης με τη football league II θα έπαιρνε μπρος άμεσα, με στόχο την περίοδο 2013-2014 να υπάρχει μία ενιαία ερασιτεχνική κατηγορία, που θα αποτελούσε την τρίτη -κατά σειρά- εθνική κατηγορία της χώρας.

Η δήλωση του Βαγγέλη Τοπολιάτη, στο περιθώριο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων στις 24 του περασμένου μήνα, σύμφωνα με την οποία ''η Δ' Εθνική θα διατηρηθεί σίγουρα και την επόμενη χρονιά'', ήρθε να προκαλέσει νέα ερωτηματικά και έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους των σωματείων, που έχουν ζητήσει άμεσα, αλλά και μέσω των Ενώσεών τους την κατάργηση της κατηγορίας.
Ωστόσο, πρόθεση του Γιώργου Σαρρή είναι να προχωρήσει άμεσα η ενοποίηση της Γ' και της Δ' Εθνικής, που θα σημάνει και τη μείωση των ομάδων που θα συμμετέχουν σε εθνικές κατηγορίες, όπως επιτάσσουν οι δυσκολίες της εποχής. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- και στις σκέψεις του για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, το οποίο υπηρέτησε πρόσφατα για δύο χρόνια από τη θέση του επικεφαλής της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος.
Ουσιαστικά, ο Χιώτης παράγοντας επισήμανε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, θα επιδιώξουν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ολοκληρωτικά η αναδιάρθρωση από φέτος, σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας. Παράλληλα, ο Γιώργος Σαρρής τόνισε πως ήταν κάθετα αντίθετος με την απόφαση που είχε ληφθεί στις 25 Ιουλίου για προβιβασμό όλων των πρωταθλητών των Ενώσεων στη Δ' Εθνική.
Τι γίνεται με την Επιτροπή Πρωταθλήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Επιτροπή Πρωταθλήματης της Δ' Εθνικής, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αποτελείται από τα ίδια πρόσωπα (Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος). Ωστόσο, η τοποθέτηση των δύο πρώτων σε καίριες θέσεις του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου δεν αποκλείεται να φέρει ριζικές αλλαγές στη μορφή της τριμελούς Επιτροπής. Η κατανομή αξιωμάτων θα λάβει χώρα στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.
 
πηγή:sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: