ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ψήλωσε η Μεσοποταμία!

Πολύτιμο τρίποντο για την Αστραπή Μεσοποταμίας απέναντι στην Δόξα Κορησού (1-0) το περασμένο Σάββατο, όπου οι «κιτρινόμαυροι» αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χάρης στο «χρυσό» τέρμα του Γρηγόρη Καραμανίδη.
Για να έρθουν ωστόσο οι υπερπολύτιμοι πόντοι στο «σακούλι» της Αστραπής έπρεπε οι ποδοσφαιριστές να ιδρώσουν, καθώς ο αντίπαλος, αντιστεκόταν σθεναρά και δημιούργησε πολλάκις κλασσικές ευκαιρίες στα καρέ του Κωνσταντίνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα «βάζουν με την ατυχία», καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο πολύπειρος Σαλτσογλίδης θα μπορούσε να βάλει την ομάδα σε θέση οδηγού, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο «μισό» η «αρμάδα» του Νίκου Γατόπουλου, ισορρόπησε το παιχνίδι και με εντελώς αλλαγμένο πρόσωπο πίεσε ασφυκτικά στην εστία του Σταύρου Ευαγγελίδη και κατάφερε στην... εκπνοή να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, χάρης στο τέρμα του Γρηγόρη Καραμανίδη (89').

Έτσι, η Μεσοποταμία επέστρεψε στις νίκες, μετά από την απρόσμενη ισοπαλία στο Κωσταράζι και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση στου βαθμολογικού πίνακα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Και το λέμε, αυτό, καθώς έχει να δώσει δύο εύκολα παιχνίδια με τις αδύναμες ομάδες του ΜΓΣ Κρόνου και την ΑΕ Βιτσίου, πάντως, ο κ. Γατόπουλος δεν εφησυχάζει και ζητά συνέχεια από τους παίκτες του προσοχή και προσήλωση σε όλα τα παιχνίδια.

Από την άλλη η διοίκηση, ζήτησε αυτούς τους έξι πόντους, οι οποίοι θα φανούν χρήσιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος και οι οποίοι θα εδραιώσουν το σύλλογο στα υψηλά στρώματα.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Αστραπής Μεσοποταμίας, ο κ. Δημήτρης Μαρκίδης μίλησε στο «Greekfootball.gr», λέγοντας ότι:

«για να έρθει η νίκη έπρεπε να μας βγει η ψυχή. Έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες από δύο ομάδες που έδειξαν θέληση για τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Αστραπής ανέφερε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και θέληση στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε το τρίποντο, καθώς οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικότητα, ενώ στάθηκε η ομάδα τυχερή στο δοκάρι του Σαλτσογλίδη».

Για να υπογραμμίσει: «Το γκολ αφιερώθηκε από τους παίκτες στον κ. Γατόπουλο, ενώ μπορώ να πω ότι η Κορησός ήταν ένας άξιος αντίπαλος και οι φίλαθλοι του είπαν ότι έκαναν οι ποδοσφαιριστές το καλύτερο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ε, αυτό μας ικανοποιεί, διότι κερδίσαμε μια δυνατή και υπολογίσιμη δύναμη της κατηγορίας».

Σε ερώτηση για τον στόχο του συλλόγου, ο κ. Μαρκίδης κατέληξε: «Στόχος είναι να πάρουν τα νέα «παιδιά» που ανέβηκαν από τις Ακαδημίες παιχνίδια και να αρχίσουν να έχουν σταθερή απόδοση στο γήπεδο.

Στόχος παραμένει η τριάδα και η δημιουργία ενός βασικού «κορμού» με ταλαντούχους παίκτες για του χρόνου και όπως όλα δείχνουν είμαστε μέσα σε αυτούς τους στόχους. Το πιστεύει και το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα καθημερινά».
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: