ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα!

Σε κονδύλιο για την κατασκευή εσωτερικής και εξωτερικής περίφραξης για το γήπεδο της Μεσοποταμίας (Αστραπή, Ελπίδες και Ακαδημίες) προέβη ο Δήμος Καστοριάς και συγκεκριμένα τα έργα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί (12/11) με την παρουσία του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, κ. Χρήστου Παρχαρίδη του τοπικού προέδρου, κ. Βασίλη Κεραμιδόπουλο και του Προέδρου του συλλόγου, κ. Δημήτρη Μαρκίδη.
ΦΩΤΟ: Svouranews.blogspot.gr

Ο κ. Παρχαρίδης που βρέθηκε στο γήπεδο της Μεσοποταμίας μίλησε στα ΜΜΕ και αρχικά είπε: «Κρίθηκε αναγκαία η περίφραξη του γηπέδου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για την καλή λειτουργία του χώρου, καθώς αθλούνται πάρα πολλά «παιδιά» καθημερινά στον σύλλογο.

Ο χώρος ήταν αφύλακτος με το πρόγραμμα Παραμεθορίου Μακεδονίας Θράκης ο χώρος θα ολοκληρωθεί βάση χρονοδιαγράμματος σε δύο φάσεις. Και τις όποιες ατέλειες θα τις ολοκληρώσουμε στην συνέχεια.

Όπως προείπαμε ήταν αναγκαίο και κρίθηκε απαραίτητο το έργο αυτό να γίνει άμεσα. Και επειδή υπάρχει καλή λειτουργία και με το τοπικό συμβούλιο του τοπικού Διαμερίσματος Μεσοποταμίας και με την διοίκηση της Αστραπής προχωράμε ως την υλοποίηση του έργου».

Ολοκληρώνοντας ο αντιδήμαρχος ρωτήθηκε για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο και τόνισε ότι: «Σύμφωνα με το εργολάβο χρειάζονται κοντά στις 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση. Ο προϋπολογισμός να αναφέρω ότι είναι της τάξης των 25.000 ευρώ και ελπίζουμε όλα κα κυλήσουν ομαλά».


Κεραμιδόπουλος: «Αναγκαία η κατασκευή περίφραξης»

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, ο κ. Βασίλης Κεραμιδόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Το έργο όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από τον Αντιδήμαρχο ήταν αναγκαία η εσωτερική και η εξωτερική περίφραξη μιας και η περίφραξη ήταν κατασυσκευασμένη πριν το 1980.

Αυτό είχε ως συνέπεια να μην είναι κατάλληλη ώστε να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές για να γίνονται αγώνες στο γήπεδο. Έτσι και αφού ήρθαμε σε συνεννόηση με τον Δήμο και με τους προέδρους των τμημάτων της Αστραπής και των Ελπίδων Μεσοποταμίας συμφωνήσαμε σε αυτό το σχέδιο και ευελπιστούμε φυσικά στις παρεμβάσεις που θα γίνουν σε β' φάση να δημιουργηθούν και χώροι υγιεινής για το κοινό.

Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό και έχω την πεποίθηση ότι θα τελειώνουμε και με αυτό το χρόνιο πρόβλημα».

Μαρκίδης: «Να διατηρήσουμε το στολίδι του γηπέδου»

Τέλος για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο γήπεδο της Μεσοποταμίας μίλησε και ο «ισχυρός άνδρας» του ιστορικού σωματείου, ο κ. Δημήτρης Μαρκίδης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του τόνισε τα εξής: «Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καστοριάς για την συμπαράσταση του.

Έχουμε κάποια θέματα στο γήπεδο που πρέπει να λυθούν άμεσα. Αρχή γενομένης με την κατασκευή της περίφραξης. Πιστεύω ότι το πρώτο βήμα γίνεται με την περίφραξη και εν συνεχεία θα προβούμε σε περισσότερες διορθωτικές αλλαγές.

Το γήπεδο της Αστραπής Μεσοποταμίας είναι το σύμβολο του χωριού και μπορώ να πω ότι ίσως εκφράζει όλους τους πολίτες. Όλοι έχουν φορέσει την ιστορική φανέλα και εμείς καλούμαστε σήμερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διατηρήσουμε αυτό το στολίδι που λέγεται γήπεδο της Μεσοποταμίας και γενικότερα της ομάδας της Αστραπής».

Φιλική νίκη στο Νταηλάκη με καλή εμφάνιση (2-4)

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά των «κιτρινόμαυρων», οι ποδοσφαιριστές το Σάββατο που πέρασε κρατήθηκαν σε εγρήγορση εν όψει πρωταθλήματος δίνοντας φιλικό με τον ΑΣ Νταηλάκης, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-4 εκτός έδρας.

Οι σκόρερ για την ομάδα της Μεσοποταμίας ήταν ο Μίμης Παπαδόπουλος (2), τον οποίο ακολούθησαν οι Κουσίδης και Σαλονικίδης.

Οι ποδοσφαιριστές «γέμισαν τις μπαταρίες τους» την Κυριακή και σήμερα ξεκίνησαν δυνατά τις προετοιμασία για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου εντός έδρας με στόχο να προστεθούν ακόμα τρεις βαθμοί και να διατηρηθεί η ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής της Αστραπής, ο κ. Νίκος Γατόπουλος ίσως σε αυτό το θεωρητικά εύκολο ματς να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο έως τώρα στο πρωτάθλημα, όμως αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, δημιουργώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» ως προς τον καταρτισμό ενδεκάδας.



πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: