ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ" Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στον πρόσωπο του Χρήστου Παπαδόπουλου βρήκαν τον αντικαταστάτη του Αντώνη Νικολαϊδη για τη θέση του προπονητή, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.
Η διοίκηση της Πολυκάρπης κινήθηκε «αστραπιαία» και με συνοπτικές διαδικασίες απέσπασε το «ναι» του κ. Παπαδόπουλου, τον οποίο μάλιστα και ανακοίνωσε.

Η παλιά δόξα της ιστορικής Καστοριάς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα για να προσαρμοστεί, ενώ χθες (21/11) ανέλαβε τα καθήκοντα του και πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη προπόνηση, κάτω σε πολύ καλό κλίμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος που παλιότερα έχει εκτελέσει χρέη προπονητή σε Μεσοποταμία, Πεντάβρυσο και Γραμμοχώρια καλείται να τονώσει το ηθικό των παικτών ενόψει Καστοριάς, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο, ενώ οι ιθύνοντες ελπίζουν ότι η αλλαγή προπονητή θα είναι ευεργετική και οι παίκτες το Σάββατο θα παλέψουν για να διεκδικήσουν βαθμούς η βαθμό κόντρα στην πρωτοπόρο της κατηγορίας.


Το έργο της Πολυκάρπης είναι εξίσου δύσκολο, καθώς βρίσκουν μπροστά τους την φορμαρισμένη Καστοριά, η οποία ακόμα δεν έχει ηττηθεί στο «σπίτι» της, αλλά ευελπιστούν ότι θα είναι αυτοί οι πρώτοι που θα τους «σπάσουν» το ρεκόρ αυτό.

Γι' αυτό και είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν ακριβά το... τομάρι τους και θα κάνουν τα «αδύνατα δυνατά» για να φύγουν με τη νίκη από το Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

Για να γίνει αυτό ο έμπειρος τεχνικός έχει ρίξει όλο το βάρος στην ψυχολογία των παικτών, η οποία μάλιστα ξέρουν ότι τα λουριά έχουν «σφίξει» επικίνδυνα και σε περίπτωση ήττας η ομάδα θα μπει σε... μπελάδες.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Οινόη (1-1), ο σύλλογος κατρακύλησε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους.
Νικολαϊδης: «Φεύγω σαν φίλος»
Δηλώσεις αποκλειστικά στο «Greekfootball.gr» έκανε ο κ. Αντώνης Νικολαϊδης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ βαθέων την διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης για την συνεργασία, όμως όπως χαρακτηριστικά δήλωσε οι υποσχέσεις που πήρε δεν έγιναν πράξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ευχαριστώ την διοίκηση που συνεργαστήκαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά οι υποσχέσεις που πήρα το καλοκαίρι όταν ανέλαβα δεν έγινε ούτε... μια! Γι' αυτό και φθάσαμε σε αυτό το σημείο.

Είχα πολλές και βασικές απουσίες και δεν μπορούσα να δουλέψουμε όπως θα ήθελα. Μερικά άτυχα αποτελέσματα μας έφεραν σε αυτή τη δεινή θέση και το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω για το καλό του συλλόγου.

Έγιναν λάθη εκ μέρους, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: