ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

"ΒΡΑΖΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ!

«Πυρ και μανία» είναι οι παράγοντες της Αστραπής Μεσοποταμίας για το χαμένο παιχνίδι κόντρα στα Γραμμοχώρια, καθώς το ιστορικό σωματείο ηττήθηκε με 2-1 εκφράζοντας έντονα παράπονα από το διαιτητικό τρίο της συνάντησης. Μαρκίδης: «Παίζουν με τον ιδρώτα μας».
Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» έβραζαν για την ανεκδιήγητη διαιτησία όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν που είχαν από τον κ. Στυλιάδη και των βοηθών του Παπαγιάννη και Μερκούρη.

Η Αστραπή διαμαρτύρεται εντόνως για ορισμένες αποφάσεις που έκριναν το ματς με τον σύλλογο να φεύγει με άδεια χέρια από το γήπεδο της Ποριάς. Ένα αποτέλεσμα όπως αναφέρουν δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη αλήθεια, καθώς βάση απόδοσης άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό.

«Παίζουν με τον ίδρωτα μας»

Το «Greekfootball.gr» επικοινώνησε με τον «ισχυρό άνδρα» της Μεσοποταμίας, κ. Δημήτρη Μαρκίδη και δέχτηκε να κάνεις δηλώσεις λέγοντας τα εξής: «Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι από πλευράς αντιπάλου, όπου ο διαιτητής απλά κοιτούσε και δεν έκανε τίποτα.

Δεχθήκαμε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και γίναμε έρμαιο των ορέξεων των διαιτητών. Νομίζω ότι ο κ. Στυλιάδης είδε το ματς μονόπλευρα και δεν έπαιξε το απαιτούμενο πενήντα – πενήντα, που ορίζει ο νόμος.

Εκφράζουμε πολλά παράπονα, τα οποία και κάναμε και στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Δεν γίνετε να παίζουν με τον ιδρώτα μας εν λόγω κύριοι.

Ωστόσο, μπορώ να πω ότι και ο παράγοντας τύχη μας γύρισε την πλάτη. Χάσαμε σωρεία ευκαιριών, αλλά προτού γίνει το 1-0, νωρίτερα ο παίκτης πήρε τη μπάλα με το χέρι και ο κ. Στυλιάδης έκλεισε τα μάτια».

Κοντά σε συμφωνία με μεγάλο χορηγό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που πηγάζουν μέσα από το διοικητικό σχήμα της ιστορικής ομάδας, ο πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για τη νέα χρονιά με πανελλήνιας εμβέλειας χορηγό για σύναψη συμφωνίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ως προς την κατάληξη.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί τα «χέρια» από τους δύο άνδρες, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ο «ισχυρός άνδρας» του ιστορικού σωματείου θέλει να έχει κάτι σίγουρο πριν βγει στα ΜΜΕ και το ανακοινώσει.

Από εκεί και πέρα, το δ. σ. της Αστραπής αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει χορό, ενώ δεν θα τυπώσει και ημερολόγια για να μην επιβαρύνει τον φίλαθλο κόσμο οικονομικά, όμως σκέφθηκαν να προμηθευτούν διάφορα άλλα πράγματα τα οποία και θα πωλούνται στην αγορά από την επόμενη εβδομάδα.

Κινητικότητα στα μεταγραφικά

Όπως όλοι έτσι και η Αστραπή Μεσοποταμίας έχει κάνει την δική της προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες λένε ότι οι «κοκκινόμαυροι» ετοιμάζουν μεγάλο μπαμ στον «άσο», έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που διαθέτει εμπειρία στη θέση, ενώ έχει παραστάσεις από επαγγελματικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει περίπτωση και σε άλλες θέσεις να υπάρξει ενίσχυση, όλα αυτά όμως θα συζητηθούν με τον κ. Νίκο Γατόπουλο, ο οποίος και θα κάνει τις δικές του εισηγήσεις στην διοίκηση και μετά θα αποφασισθεί πάνω σε πιο πλάνο θα κινηθούν για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Βέβαια οι θέσεις που «πονάει» ο σύλλογος έχουν εντοπιστεί και από τον άλλο μήνα που θα υπάρξει συνάντηση τεχνικού τιμ και διοίκησης θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της Αστραπής.

Νοκ άουτ ο Κουσίδης

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Γραμμοχώρια, υπήρξαν και «θύματα», καθώς ο Κουσίδης αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο δεξί του πόδι και θα απουσιάσει στο ντέρμπι με τον Νταηλάκη το προσεχή Σάββατο.

Στόχος γι' αυτόν τον αγώνα είναι να επανέλθει η ομάδα άμεσα στις νίκες και να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Ο προπονητής, Νίκος Γατόπουλος προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού, ζητώντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κυρίως για ψυχολογικούς λόγους που τόσο χρειάζεται η ομάδα αυτή τη περίοδο.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: