ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Στη «τσίτα» τα Γραμμοχώρια!

Με ανεβασμένο το ηθικό θα εκδράμουν να αγωνιστούν στην έδρα του ΑΣ Νταηλάκη για την ένατη αγωνιστική, τα Γραμμοχώρια στο παραδοσιακό «ντέρμπι» της κατηγορίας με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει στα υψηλά στρώματα. Ακολουθούν παιχνίδια «φωτιά» με Καλλιθέα (κύπελλο) και Αστ. Μεσοποταμίας.
Τα «ελάφια» προέρχονται από απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Αμπελοκήπων (2-2) και θέλουν να επιστρέψουν γρήγορα στα «τρίποντα» για να μην απομακρυνθούν από την κορυφή.

Η ισοπαλία όπως προαναφέρθηκε έριξε το καστοριανό συγκρότημα στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς (όσους έχει και η Μεσοποταμία) και γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα αναζητήσουν την επάνοδο των νικών, ελπίζοντας η Αστραπή εκείνη την ώρα να «γκελάρει» με την ΑΕ Βιτσίου.

Εν τω μεταξύ, τα Γραμμοχώρια δίνουν «κολλητά» δύο απανωτά παιχνίδια, πέρα από το παιχνίδι με το Νταηλάκη έχει υποχρέωση την ερχόμενη Τετάρτη (15:00 μ. μ.) να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου.

Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να κερδίσει το γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς τον Μ. Αλέξ. Καλλιθέας, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα γίνεται πιο «καυτό», καθώς έχει να δώσει άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με την Αστραπή.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ειδικά το «βαρύ πυροβολικό» του συλλόγου, ο Γρηγόρης Μήλιος δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και είναι πανέτοιμος το Σάββατο να κάνει το... καθήκον του και να βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο, ο οποίος τον χρειάζεται όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

Επιστροφή μετά από καιρό θα υπάρξει και για τον Χρήστο Χυσολάρι. Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους πορτιέρο τις κατηγορίας και ο προπονητής, Μπάμπης Θεοχάρης αναμένεται να του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού.

Ερωτηματικό παραμένουν οι Γαλάτης, Παπαρίζος και Τσάπας, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με τον κ. Θεοχάρη να περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να τους βάλει στην αποστολή.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο «Greekfootball.gr» και τόνισε τα εξής: «Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους και μπορώ να πω ότι δεν επηρεαστήκαμε από την ισοπαλία.

Κάναμε καλή διαχείριση. Και είδα πράγματα που ήθελα να δω από ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο. Έμεινα ικανοποιημένος και το θετικό είναι ότι παραμείναμε στην τριάδα.

Όσον αφορά τώρα, το ματς με το Νταηλάκη είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι από δύο παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Θα πάμε με μοναδικό στόχο να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Για την αναμέτρηση για το κύπελλο με τον Μ. Αλεξ. Καλλιθέας, ο τεχνικός των «ελαφιών» υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου και μετά της Τετάρτης.

Θέλουμε πάρα πολύ ή καλύτερα υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση από τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση.

Σε νοκ άουτ ματς πρέπει να έχεις και τύχη. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε. Έχουμε καιρό να βρεθούμε σε τελικό και θα κάνουμε το παν για να βρεθούμε σε αυτή την γιορτή».
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: