ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

"ΔΙΑΖΥΓΙΟ" ΜΕ ΓΑΤΟΠΟΥΛΟ!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αστραπή Μεσοποταμίας, από χθες το απόγευμα, καθώς ο προπονητής, Νίκος Γατόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση στον Πρόεδρο, Δημήτρη Μαρκίδη, την οποία μάλιστα την έκανε δεκτή ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου.
Τίτλοι τέλους έπεσαν μεταξύ του προπονητή Νίκου Γατόπουλου και της Αστραπής Μεσοποταμίας, καθώς μετά από την ήττα από τον Γράμμο Μαυροχωρίου ο έμπειρος τεχνικός έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης.

Η αλήθεια είναι ότι έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» αυτή η είδηση και η κίνηση του κ. Γατόπουλου, αφού αν δούμε την θέση των «κιτρινόμαυρων» στην βαθμολογική κατάταξη, η Αστραπή κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία και παρά την ήττα στην αυλαία του α' γύρου του πρωταθλήματος βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς.

Πάντως, οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κάτω από πολύ καλό κλίμα με τον Νίκο Γατόπουλο να αποχωρεί με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ιστορικό σωματείο.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του κ. Νίκου Γατόπουλο, τον οποίο μάλιστα και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην Αστραπή. «Την προφορική αποχώρηση του ανακοίνωσε χθες ο κύριος Νίκος Γατόπουλος στον Πρόεδρο της Αστραπής.

Όσο αφορά για τους λόγους αποχώρησης του κυρίου Γατόπουλου ο Πρόεδρος του συλλόγου Μαρκίδης Δημήτριος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη χωρίς να εξηγήσει τις λεπτομέρειες.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νίκο Γατόπουλο για την μέχρι πρότινος συνεργασία μας να του ευχηθούμε καλές και όμορφες γιορτές και καλή τύχη για την συνέχεια σε ότι αποφασίσει».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τώρα, την αντικατάσταση του κ. Γατόπουλου αυτή δεν δείχνει να βιάζει τους ανθρώπους του συλλόγου, ωστόσο έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις για τον «εκλεκτό» της διοίκησης και σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός.

Μένει ως έχει το ρόστερ (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την ομάδα της Αστραπής δεν θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις και μεταγραφές μετά από απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «κιτρινόμαυρων» πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τονίζει ότι: «έχουμε 25 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν όλες τις θέσεις».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα γίνει καμία ενίσχυση σε καμία θέση, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αφήνουν ένα ανοικτό ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις που θα παρθούν από τον νέο τεχνικό, ο οποίος υπάρχει περίπτωση να ζητήσει ενίσχυση για να συνεχίσει την καλή πορεία η Αστραπή ή και ακόμα να «χτυπήσει» στα... ίσια την Καστοριά.

Μαρκίδης: «Ουδέν σχόλιο»!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μαρκίδη για να μας κάνει ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Γράμμο Μαυροχωρίου αρκέστηκε να πει: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτό το ματς. Όσοι ήταν εκεί είδαν και κατάλαβαν. Εγώ θα δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν».
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: