ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ"!

Σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία ενισχύθηκε στα γκολπόστ, με τον έμπειρο Αλβανό, Καρούνι Ολιγκέρτι και στην επίθεση με τον Χρόνη Αθανασιάδη.-Στο «χρονοντούλαπο» έχει μπει η ήττα από την Καλλιθέα (2-0). –Ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστές της Αστραπής.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Αστραπή Μεσοποταμίας δεν θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή σε καμία θέση, βάση και των όσων είχε δηλώσει στο «GF», ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης υπήρξε αλλαγή 180ο μοιρών της διοίκησης και προχώρησε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ενισχύοντας περισσότερο τον ιστορικό σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Έτσι, λοιπόν, κάτω από άκρα μυστικότητα και μετά από συζητήσεις-διαβουλεύσεις που κράτησαν καιρό οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν και ενισχύθηκαν αρκετά καλά στις θέσεις που τόσο ήθελαν.

Ο Καρούνι Ολιγκέρτι σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε είναι Αλβανικής καταγωγής γεννημένος στις 07/01/1984. Πρόκειται για έμπειρο γκολκίπερ που από το 2009 και επί τρία συναπτά έτη αγωνιζόταν στις τάξεις της Διποταμίας.

Η Διποταμία φέτος αν και δήλωσε συμμετοχή στην Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και ο Καρούνι έψαχνε την καλύτερη δυνατή λύση για την ποδοσφαιρική του καριέρα και με την πρόταση που του έγινε από την Αστραπή είπε αμέσως το «ναι» και γίνεται κάτοικος Μεσοποταμίας.

Όσον αφορά τον έτερο, τον Χρόνη Αθανασιάδη, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστή βαδίζει τα 21 του χρόνια , αγωνίζεται ως μέσος, αλλά είναι επιθετικογενής, ενώ παίζει με ευχέρεια και στα... φτερά με πολύ καλές αποδόσεις και παιχνίδια με τη φανέλα του Άργους στην περυσινή περίοδο.

Ο Αθανασιάδης παλιότερα έχει φορέσει την φανέλα της Αστραπής Μεσοπομίας με τον ποδοσφαιριστή πλέον των «κιτρινόμαυρων» να αφήνετε ελεύθερος από τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού με τον οποία μάλιστα έζησε και την άνοδο στην Δ' Εθνική.

Πάντως διαπιστώθηκε μεγάλο πρόβλημα ως προς το σκοράρισμα και έρχεται για να βοηθήσει ή να λύσει το πρόβλημα αυτό, καθώς ο νέος προπονητής ο κ. Ξανθόπουλος ζήτησε επιτακτικά ενίσχυση στην επίθεση.

Ξεχάστηκε η ήττα από την Καλλιθέα (2-0)

Δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς η Αστραπή Μεσοποταμίας τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και την αδράνεια της άμυνας του ιστορικού συλλόγου.

Μια ήττα που έριξε την ομάδα από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην 4η θέση πλέον, ενώ δεν συνδυάστηκε και με νίκη το ντεμπούτο του προπονητή-ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ξανθόπουλου, ο οποίος μάλιστα για να έχει μια καλύτερη οπτική εικόνα έκατσε στον πάγκο και δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα.

Μάλιστα, ο κ. Μαρκίδης, ο «ισχυρός άνδρας» της Αστραπής ζήτησε να ξεχαστεί η ήττα αυτή και να επικεντρωθεί η ομάδα αμέσως στο επόμενο ματς με την Πεντάβρυσο περιμένοντας να εκμεταλλευτεί «γκέλα» των Γραμμοχωρίων (παίζει με Καστοριά) ή της Καλλιθέας (με Μαυροχώρι) για να περάσει ξανά μέσα στις προνομιούχες θέσεις.

«Ερίζουν» για τους ποδοσφαιριστές

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστραπή Μεσοποταμίας ανέκαθεν και κάθε χρόνο μάλιστα δέχεται προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για ορισμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η δουλειά που γίνεται στις άριστες Ακαδημίες φαίνεται και με το παραπάνω, αφού από καιρό έχει σημάνει «συναγερμός» στους κόλπους του συλλόγου για διάφορους παίκτες που μπορούν να κάνουν το... άλμα στην καριέρα τους.

Πέρα από τις ομάδες της Καστοριάς από τοπικά και Δ' Εθνική πρωταθλήματα, «ερίζουν» και μεγαλύτερες ομάδες από την Φούτμπολ Λίγκ και Σούπερ Λίγκα που θέλουν να τους δοκιμάσουν και να τους εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Από τα χείλη επίσημα της διοίκησης δεν βγαίνει κάτι το χειροπιαστό, το ρεπορτάζ, όμως, αναφέρει ότι ίσως σύντομα ή το καλοκαίρι 2-3 ποδοσφαιριστές που έχουν τα φόντα να διακριθούν με μεγαλύτερων κατηγοριών ομάδες θα αποχωρήσουν, όλα αυτά ωστόσο θα συζητηθούν με τους διοικούντες, οι οποίοι θα περάσουν από... κόσκινο σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για ποδοσφαιριστή τους.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: