ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μετά από συμβούλιο που συγκλήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς η Ένωση και ο Πρόεδρος, Κώστας Γκίτσιος αποφάσισαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Καστοριά σε αναβολή της 16ης αγωνιστικής.
Το χιόνι και το πολικό κυρίως ψύχος που επικρατεί στην όμορφη Καστοριά ήταν δύο παράγοντες στους οποίους πάτησαν πάνω οι άνθρωποι της Ένωσης, αποφασίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αναβολή των αγώνων για την 16η αγωνιστική.

Παρά άλλο οι πιο πολλές ομάδες συμφώνησαν να μην διεξαχθεί η αγωνιστική, καθώς εγκυμονούσε για τους ποδοσφαιριστές κινδύνους, όπως σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς τα γήπεδα στο νομό δεν είναι και τα καλύτερα, μόνο αν εξαιρέσει κανείς το Δ.Α.Κ., όπου βρέξει χιονίσει το γήπεδο είναι το πιο κατάλληλο για αγώνα και μάλιστα υψηλού επιπέδου αν χρειαστεί.

Έτσι, λοιπόν μετά την αναβολή η Ε.Π.Σ. Καστοριάς εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς ανακοινώνει ότι λόγω καιρικών συνθηκών, η 16η αγωνιστική της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 26-1-13 και την Κυριακή 27-1-13, αναβάλλεται.

Για την Ε.Π./ΕΠΣΚ
Ο Πρόεδρος
ΚΟΣΚΟΣΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: