ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ!

   Σε μια εκδήλωση όπως αξίζει στον ιστορικό σύλλογο της Μεσοποταμίας Αστραπή, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας σήμερα Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης.
   Οι αθλητές όλων των βαθμίδων ήταν εκεί καθώς και μέλη των οικογενειών τους. Από την μεριά της πολιτείας παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι: η Βουλευτής του Νομού μας κ .Αντωνίου, η οποία κέρδισε και το φλουρί από μεριάς των επισήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος,  ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης καθώς και πολλά ακόμα ονόματα της πολιτικής σκηνής όπως ο κ. Παρχαρίδης, ο κ. Παπαδόπουλος Βελισσάριος και άλλοι. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του ΑΓΣ  Καστοριάς ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της Αστραπής, κ. Μαρκίδη Δημήτριο, και συζήτησαν το θέμα του Παπαδόπουλου Μίμη ο οποίος και κέρδισε το φλουρί από μεριάς των ποδοσφαιριστών.
   Σχεδόν σύσσωμη παρευρέθηκε η διοίκηση της Αστραπής με το παρόν να δίνουν ο Αναστάσιος Αμοιρίδης, o Νοβάτσης Γεώργιος, ο Δημήτριος Μουτίδης, ο κ. Ζήσης Ζήκας με την οικογένειά του, καθώς  και ο Στέργιος Παπαδάμος που μας χάρισε και τις φωτογραφίες. Από τις Ελπίδες παρευρέθηκε ο Βελισσάριος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι. Τέλος, την πολύτιμη εμπειρία του στην οργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων μοιράστηκε ο κ. Βασιλειάδης Χρόνης ο οποίος ήταν και ο βασικός ομιλητής. 
   Τα Δ.Σ. της Αστραπής, των Ελπίδων και των Ακαδημιών σας ευχαριστούν θερμά που τους στηρίζετε και σας εύχονται ότι καλύτερο!  



 























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: