ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΙΚΗ "ΤΡΙΑΡΑ" ΑΣΤΡΑΠΗΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σε φιλική συνάντηση που είχε η Αστραπή Μεσοποταμίας με αντίπαλο τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου (0-3), αποδεικνύοντας ότι είναι πανέτοιμη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Τα γκολ: Κουσίδης, Σαλονικίδης Κ. και Ρότσιας. –«Κλείνει» τερματοφύλακα η ομάδα, καθώς ντύνεται στα «χακί» ο Κωνσταντίνου. – Τραπέζι παρέθεσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές.
ΦΩΤΟ: Από το τραπέζι της διοίκησης προς στους ποδοσφαιριστές

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε στο Χιλιόδενδρο χθες κόντρα στον τοπικό Κεραυνό, η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία σε φιλικό αγώνα δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με σκορ 0-3, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές.

Ο νέος προπονητής, ο Γιώργος Ξανθόπουλος χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ και οι νεαροί παίκτες «άρπαξαν» την ευκαιρία από τα... μαλλιά και πραγματοποίησαν εμφάνιση για το μέλλον.

Αυτό όπως μαρτυρά και το σκορ, δείχνει ότι ο αντίπαλος δεν μπήκε ποτέ μέσα στο παιχνίδι και ηττήθηκε φυσιολογικά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πέρα από τα τρία γκολ είχαν κι' άλλες ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμα περισσότερο.

Οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι: Κουσίδης, Κώστας Σαλονικίδης (ή άλλιως Σκόουλς) και Ρότσιας.

«Τραπέζωμα» διοίκησης στους ποδοσφαιριστές

Εξάλλου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Μεσοποταμίας. Το κλίμα ήταν άριστο μεταξύ διοίκησης και παικτών και όλοι μαζί ευχήθηκαν η ομάδα να έχει μια καλή χρονιά και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πάντως, το κλίμα από την αρχή της σεζόν πάντα ήταν καλό και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα της ομάδα, καθώς άργησαν λίγο να βρουν την κατάλληλη «χημεία» μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Ντύνεται στα «χακί» ο Κωνσταντίνου

Έτοιμος να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό είναι ο Ζήσης Κωνσταντίνου, ο οποίος αφήνει την Αστραπή Μεσοποταμία για την «μαμά πατρίδα».
Ο νεαρός τερματοφύλακας ενημέρωσε τους ιθύνοντες ότι θα παρουσιασθεί στις 24 Ιανουαρίου στην Αυλώνα, ενώ ήδη με μεθοδικές κινήσεις και χωρίς να χάσουν χρόνο Πρόεδρος και συνεργάτες βρήκαν τον αντικαταστάτη του.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκολκίπερ από την γύρω περιοχή του νομού Καστοριάς. Πάντως, ακόμα το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό και ο ιστορικός σύλλογος μόλις πάρει στα χέρια το δελτίο του, τότε θα προβεί στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

«Φουλάρει» για Καλλιθέα

Τέλος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Αστραπής θα ξεκινήσει από Δευτέρα, καθώς σήμερα έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Η μόνη απουσία για τον Γιώργο Ξανθόπουλο, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του εντός έδρας και μπροστά στο κοινό της Μεσοποταμίας θα είναι ο Δαμιανός Σαλονικίδης, που ταλαιπωρείται με τη μέση του.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» στο γήπεδο τους θα υποδεχθούν τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την 14η αγωνιστική με μοναδικό στόχο τη νίκη και την παραμονή στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγίωτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: