ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες (27/03) στον Δήμο Καστοριάς η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας και συγκεκριμένα οι κ. κ. Μουτίδης και Μαρκίδης, όπου είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο, Παύλο Κενανίδη με θέμα συζήτησης τις αθλητικές εγκαταστάσεις με την άμεση αντίδραση και επίσκεψη στην Μεσοποταμία του ιδίου το απόγευμα της Τετάρτης. -Πέντε σερί νίκες ζήτησε ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης από τους ποδοσφαιριστές
για να κλείσει η χρονιά ευχάριστα. -Εκτός πλάνων ο Αναγνώστου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Α.Ε. Βιτσίου.
Σε εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στην ιστορική ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας για την καλύτερη και ομαλή λειτουργία του συλλόγου και τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις που χρειάζεται για να αθληθεί κανείς.
Έτσι στα πλαίσια αυτής της κατεύθυνσης οι «κιτρινόμαυρη» διοίκηση επισκέφθηκε χθες το πρωί το Δημαρχείο της πόλης και συγκεκριμένα του Αντιδήμαρχο, Παύλο Κενανίδη, που είναι αρμόδιος σε αυτό το κομμάτι.
Μετά από διεξοδικές συζητήσεις ο κ. Κενανίδης αποφάσισε να επισκεφθεί και «ιδίοις όμμασοις» να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα και να γίνουν άμεσα οι όποιες κατασκευές χρειάζονται.
Ο Αντιδήμαρχος επισκέφθηκε μάλιστα την ίδια ημέρα το απόγευμα μετά το φιλικό που παρακολούθησε μεταξύ της Καστοριάς κόντρα στον Κάστορα (αγωνίζεται με την ιστορική ομάδα ο γιος του Νίκος) μαζί με τον Υπεύθυνο από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να ξεκινήσει η διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων κατασκευών (κλειστό -κερκίδες).
Από εκεί και πέρα, πέρα τούτου θα χρειαστεί δημιουργία αποστραγγιστικού έργου στον αγωνιστικό χώρο, ενίσχυση του υπάρχων φωτισμού, δημιουργία δικτύου ύδρευσης και φωτισμού στο βοηθητικό γήπεδο σε πρώτη προτεραιότητα.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά και να πάρουν το δρόμο τους θα γίνει τις επόμενες ημέρες συνάντηση της διοίκησης με τον Δήμαρχο, Μανώλη Χατζησυμεωνίδη για να δώσει το «ok» και να ξεκινήσουν οι κατασκευές που χρειάζεται επειγόντως η Αστραπή.

Για το «5χ5» ο σύλλογος...

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μετά την ψυχολογική νίκη που πήρε η ομάδα το περασμένο Σάββατο κόντρα στον αδύναμο ΜΓΣ Κρόνο με σκορ 3-0 θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.
Και το λέμε αυτό, διότι απομένουν άλλοι πέντε αγώνες και ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μαρκίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και από το τεχνικό τιμ να γίνουν τα «αδύνατα δυνατά» και ο σύλλογος να κάνει πέντε σερί νίκες και στο τέλος θα γίνει και το... ταμείο.
Πάντως, κανείς στις τάξεις της Αστραπής δεν περίμενε ότι η ομάδα θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και περισσότερο ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας, Δημήτρης Μαρκίδης που δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την συγκομιδή των βαθμών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται με πυρετώδους ρυθμούς στο «στρατόπεδο» των κιτρινόμαυρων, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Α.Ε. Βιτσίου, η οποία έχει πάρει το προσωνύμιο «ζημιάρα» με τον προπονητή, Γιώργο Ξανθόπουλο να ζητάει προσήλωση σε όλο το 90λέπτο.
Ο νεαρός τεχνικός ωστόσο για την αναμέτρηση του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει στον γκολτζή, Αναγνώστου, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί του πόδι με όλους τους υπόλοιπους μέχρι στιγμής να είναι στη διάθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: