ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος εποχής!

Τέλος εποχής για τον Διονύση Λίτσκα!

Με το πλέον άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η θητεία του Διονύση Λίτσκα στη Καστοριά, καθώς το ματς με τα Γραμμοχώρια αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του πολύπειρου άσσου με τα ερυθροκίτρινα.
Ο εμβληματικός αρχηγός των γουναράδων προανήγγειλε την αποχώρησή του φανερά δυσαρεστημένος από κάποιες καταστάσεις μέσα στο σύλλογο.




Γέννημα θρέμμα Καστοριανός ο πολυτάλαντος μέσος, γαλουχήθηκε…
στη πόλη μας κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ορεστιάδα Ποριάς προτού ξεχωρίσει και πάρει τη μεταγραφή για το μεγαλύτερο σωματείο του νομού, φορώντας επί τρεις αρχικά διαδοχικές σεζόν τη φανέλα των γουναράδων.
Στη συνέχεια αγωνίσθηκε με επιτυχία στο Πυρσό Γρεβενών και το Παναργειακό, όπου μετά από μια καλή σεζόν έγινε κάτοικος Κέρκυρας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο στο νησί για λογαριασμό της Α.Ε Φαιάκων.
Ακολούθησε η περιπέτεια στη Κρήτη, αρχικά για λογαριασμό του Πλατανιά Ρεθύμνου και εν συνεχεία τέσσερα γεμάτα χρόνια στην Επισκοπή, όπου μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός της.
Τον Ιούνιο του 2010 πήρε τη μεγάλη απόφαση του επαναπατρισμού και παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στον Α.Γ.Σ Καστοριάς μπήκε μπροστά και ηγήθηκε στη πιο κρίσιμη καμπή της ιστορία της.
Παρά τις όποιες αμφιβολίες του, δέχθηκε στα μέσα του Αυγούστου να παραμείνει στο ρόστερ, όμως δεν έμελλε να μακροημερεύσει.
Μένει λοιπόν να δούμε αν ο 34χρονος πλέον μέσος θα εμμείνει στην αρχική του απόφαση, ή θα συνεχίσει αλλού τη πραγματικά αξιοζήλευτη καριέρα του, καθώς οι 320 συμμετοχές του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αποτελούν αναμφισβήτητα ένα τρομερό από κάθε άποψη βιογραφικό!
Πραγματικά κρίμα για ένα εξαίρετο παίκτη και πάνω από όλα άνθρωπο, που ο κόσμος λάτρεψε όσο κανέναν άλλον, αναγνωρίζοντάς στο έπακρον πως έδωσε και τη ψυχή του για αυτή την ομάδα!
 
πηγή : orizontespress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: