ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φιλικές νίκες για ΑΟ Κάστωρ και Παναργειακό

Την 5η νίκη του σε έξι φιλικές αναμετρήσεις «έγραψε» ο κόντρα στον «Πυρσό» Γρεβενών, επικρατώντας με σκορ 4-2, ενώ με την εμφάνισή του σκόρπισε ελπίδες.
Η εμφάνιση του Κάστορα, την περασμένη Τετάρτη, στην έκτη κατά σειρά φιλική αναμέτρησή του κόντρα στον «Πυρσό» Γρεβενών, ήταν, αδιαμφισβήτητα, η καλύτερη μέχρι τώρα απόδειξη πως μέρα με την ημέρα θα βελτιώνει την αγωνιστική του εικόνα.
Η «βυσσινί» ομάδα, λοιπόν, ειδικά στο β’ ημίχρονο, ήταν απολαυστική με όλες τις γραμμές της να λειτουργούν αρμονικά, ενώ σε ό,τι αφορά τη γραμμή πυρός της, είναι γεγονός πως αυτή …έβγαζε φωτιές!!!

Μέτριοι οι «κάστορες» στο α’ μέρος
Στο α’ ημίχρονο, οι παίκτες του Πέτρου Τσούκλη, είναι αλήθεια, ότι κινήθηκαν σε …ρηχά νερά, χωρίς να κατορθώσουν να βρουν καλή «χημεία» στο παιχνίδι τους, ενώ από ένα τραγικό λάθος του νεαρού, αλλά ταλαντούχου πορτιέρο Ραφαήλ Χατζάρα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1) στο 19ο λεπτό. Πέντε, ωστόσο, λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου σαρανταλέπτου, ο ματς στα …ίσα (1-1), για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για να την ανάπαυλα με αυτό το σκορ.
Γεμάτοι λύσεις οι «βυσσινί» στην επανάληψη
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, έχοντας ο Πέτρος Τσούκλης προβεί σε κάποιες εσωτερικές αλλά και από τον πάγκο αλλαγές, κατάφερε να μεταμορφώσει άρδην την εικόνα των παικτών του, που ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους, κατόρθωσαν να περιορίσουν τους Γρεβενιώτες σε παθητικό ρόλο, ενώ στις πάρα πολλές φορές που επισκέφθηκαν την αντίπαλη περιοχή, στις τρεις από αυτές, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 51’ με αυτογκόλ 2-1, ύστερα από κοντινό σουτ του Μαλεγκάνου, που κοντράρισε σε πόδι αμυντικού και «αναπαύτηκε» στο πλεκτό, στο 64’ με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά του Δινάδη και στο 78’ το 4-2 με τον Μαλεγκάνο, κατόπιν εκπληκτικής ενέργειας και ασίστ πάσας από αριστερά του Αντωνιάδη. Ενδιάμεσα, τέλος, ο Γκέσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 71ο λεπτό, μείωσε σε 3-2.
Ο Κάστορας ξεκίνησε στο παιχνίδι με τους: Χατζάρα, Καρανάσιο, Τάσιο, Μήνο, Δινάδη, Λέκκο, Τζιώτζη, Γκούρλια, Κοκοβίδη, Σαββίδη Γ. και Αντωνιάδη, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσιλιγγίρης, Κοσμίδης, Δασκουλίδης, Μαλεγκάνος, Φυλακτίδης, Αβραμίδης, Παντελίδης, Αναγνώστου, Παπαθανασίου και Πολύζος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Αρκετές υποσχέσεις εν όψει της έναρξης του νέου περιφερειακού πρωταθλήματος άφησε και πάλι ο Παναργειακός, ο στο γήπεδό του επιβλήθηκε του Μακεδονικού Κοζάνης με σκορ 2-1, παίζοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο – κύρια – στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και βρέθηκε να προηγείται του αντιπάλου του με 2-0.
Η φιλική αναμέτρηση εμπεριείχε αρκετά δείγματα επιπέδου ομάδων Δ’ Εθνικής, αφού, άλλωστε, αμφότερες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, με τον Παναργειακό αλλά και τον Μακεδονικό να φανερώνουν στο γήπεδο τόσο κάποια από τα πλεονεκτήματά τους όσο και κάποιες από τις αδυναμίες τους, ενώ, σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι αυτό καθαυτό άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, μιας και είδαν τρία γκολ, αλλά και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Σε αυτό το φιλικό ματς, λοιπόν, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, οι «κοκκινόμαυροι» εκμεταλλευόμενοι την παραγωγικότητά τους στην επίθεση, κατάφεραν σε διάστημα μόλις ενός λεπτού (40’ – 41’) να πετύχουν δύο γκολ, με τον Τσαμτσάκη το 1-0 και τον Βλαχόπουλο το 2-0, ενώ σε ό,τι αφορά την άμυνά τους δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο τερματοφύλακάς τους, Χρήστος Σαραφιανός, με σωστές τοποθετήσεις κάτω από τα δοκάρια του αλλά και μακριά από αυτά, κράτησε ανέπαφα τα δίχτυα του.
Στην επανάληψη, ωστόσο, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε σημαντικά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν περισσότερο για να φέρουν τα κάτω πάνω, όμως, το μόνο που κατόρθωσαν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 78’ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευαγγελόπουλου.
Ο προπονητής ων «κοκκινόμαυρων», Βαγγέλης Σιώμος, στο αρχικό σχήμα της ομάδας του χρησιμοποίησε τους: Σαραφιανό, Βακόπουλο, Ιωαννίδη, Ιωάννου, Βλαχόπουλο, Μουρατίδη, Μαρκόπουλο, Μπάτζιο, Τσαμτσάκη, Καλύβα και Βελλίδη, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ανδρεόπουλος, Βασάδης, Σιδηρόπουλος, Έρι, Χαραλαμπίδης, Βασιλειάδης, Αθανασιάδης, Μαλακόζης, Αντωνίου και Τσιγαρίδας.


πηγή : sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: