ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανάμικτα συναισθήματα!

Στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι κυπέλλου που βρήκε νικητή τον Παναργειακό κόντρα στον Κάστορα, μίλησαν σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό οι δύο προπονητές, Βαγγέλης Σιώμος και Πέτρος Τσούκλης.
Ανάμικτα συναισθήματα από τους δύο προπονητές, όπως περίμενε κανείς, ο ένας μεν νικητής και ικανοποιημένος, ο άλλος ηττημένος και απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το ματς και μιλάμε φυσικά για τον κ. Τσούκλη, ο οποίος είδε την ομάδα του να προηγείται στο ημίχρονο, όμως στο β' ημίχρονο ο Παναργειακός μέσα σε τρία λεπτά έστειλε στο... καναβάτσο τον Κάστορα και πήρε αυτός την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

ΣΙΩΜΟΣ: «Νικήσαμε ένα από τα φαβορί του κυπέλλου». Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Βαγγέλης Σιώμος αρκέστηκε να πει λίγα λόγια, τονίζοντας ωστόσο ότι το φαβορί από εδώ και πέρα είναι η ομάδα του, όμως το μυαλό πλέον είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κυριακής: «Βάλαμε δύο πανέμορφα γκολ και είμαι ευχαριστημένος ότι αντιδράσαμε στο β' ημίχρονο. Σταθήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο.

Δείξαμε θέληση κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα και αυτό το παιχνίδι ήταν δυνατό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια. Η απουσία του Καλύβα είναι εμφανής, πιστεύω ότι και χωρίς τον Χρήστο μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα. Περιμένω να αποθεραπευτεί και να γυρίσει δυνατός στα γήπεδα.

Πλέον ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για την κατάκτηση της διοργάνωσης που αυτομάτως γινόμαστε το φαβορί. Από εκεί και πέρα κοιτάμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θα πάμε στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσουμε τα Αεράτα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το... δεξί και εύχομαι επειδή είναι πρεμιέρα να μην βγει άγχος».

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΩΑΝΝΟΥ: Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, μετά το τέλος της συνάντησης περιχαρής ο κ. Σιώμος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση ειδικά του β' ημιχρόνου και ζήτησε από εδώ και πέρα το μυαλό τους να είναι στο πρωτάθλημα.
Ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει προπονήσεις αύριο (16/10) και θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τον Ιωάννου, ο οποίος πονάει στα πλευρά.

ΤΣΟΥΚΛΗΣ: «Καθοριστικά γκολ». Απογοητευμένος από την τροπή του αγώνα και όχι από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής, Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη.

Εμείς στο α' δεκάλεπτο μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε την κατοχή όμως στα επόμενα 35 λεπτά, προηγηθήκαμε και πιστεύω ότι στο β' ημίχρονο δεν βγήκαμε δυνατά και αποφασισμένα και έτσι το πληρώσαμε από τα δύο καταπληκτικά γκολ του Βελλίδη που ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Στην συνέχεια πιέσαμε, δημιουργήσαμε κλασσικές ευκαιρίες , κλείσαμε τον Παναργειακό στα καρέ του, αλλά ο πολύ καλός Σαραφιανός έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με τις καίριες επεμβάσεις του.

Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο. Σηκώνουμε τα κεφάλια και θα προετοιμαστούμε καλύτερα για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δίνουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την Νάουσα.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΥΟ: Στα αγωνιστικά ο Πέτρος Τσούκλης θα περιμένει να δει αν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες, Γκούρλια και Γιώργο Σαββίδη μέχρι την τελευταία στιγμή για να τους συμπεριελάβει στην αποστολή.

Ειδικά την εμπειρία του Σαββίδη την χρειάζεται και στο ματς του κυπέλλου αν τους είχε στη διάθεση του, τότε τα πράγματα όπως πολλοί προείπαν θα ήταν διαφορετικά.
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: