ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θεοχάρης: «ανάδειξη ταλέντων»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς ο προπονητής της ΑΕ Γραμμοχωρίων, Μπάμπης Θεοχάρης και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του συλλόγου και το γεγονός ότι βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ έχρισε φαβορί για την άνοδο την ιστορική Καστοριά.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι τα «ελάφια» μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος άφησαν δύο βαθμούς στην Οινόη και στο παιχνίδι «φωτιά» με την Καστοριά ηττήθηκαν με σκορ 2-0 στο Ο.Α.Κ.Α.

Στην συνέχεια σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς πήραν άνετα τους βαθμούς από την Πολυκάρπη, κέρδισαν εύκολα και το Κωσταράζι (1-3 εκτός έδρας) και το περασμένο Σάββατο εξασφάλισαν τρεις αγχωτικούς βαθμούς στο γήπεδο τους από την Δόξα Κορησού (1-0), πετυχαίνοντας το «3 στα 3».

Ο προπονητής του συλλόγου, ο κ. Μπάμπης Θεοχάρης που κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα και από φέτος ασχολείται πιο ενεργά με την προπονητική μίλησε στους «Αντέννες fm» και μεταξύ άλλων είπε: «Ασχολούμαι πρώτη φορά με την προπονητική και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα των Γραμμοχωρίων είμαι ευχαριστημένος από την θέση που κατέχουμε, όμως μπορούμε ακόμα να πάμε πιο ψηλά. Για το παιχνίδι με την Κορησό, πήραμε μια αγχωτική νίκη, είχαμε κλασσικές ευκαιρίες να βάλουμε κι' άλλα γκολ συν το δοκάρι του Μήλιου, άλλα έστω με αυτό το 1-0 πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στην συνέχεια είναι η αλήθεια ότι οπισθοχωρήσαμε, διότι ήμασταν κουρασμένοι από το παιχνίδι του κυπέλλου και κρατήσαμε το αποτέλεσμα που τόσο θέλαμε». Ο κ. Θεοχάρης στην συνέχεια υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ταλέντα και μπορώ να πω ότι πολλά «παιδιά» έχουν όλα τα φόντα αν δουλέψουν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες ομάδες.

Η ομάδα μας είναι «δεμένη», υπάρχει «χημεία» μεταξύ των «παιδιών», διότι παίζουν κοντά στα 3 με 4 χρόνια και ο ένας ξέρει το παιχνίδι του άλλου». Για τις μεταγραφές και για την ίδρυση Ακαδημιών επεσήμανε: «Κάναμε φέτος καλές και ουσιαστικές μεταγραφές, όπου η ομάδα χρειαζόταν επειγόντως ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

Για την Ακαδημία την οποία ιδρύσαμε έχω να πω ότι ασχολούμαστε με 50 παίκτες διαφορών ηλικιών και στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να αναδειχθούν στην μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και περιμένουμε περισσότερη ανταπόκριση του χρόνου που θα οργανωθούμε καλύτερα».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε και για τον θεσμό του κυπέλλου, όπου η ομάδα του βρίσκεται στους τέσσερις της διοργάνωσης: «Ο θεσμός του κυπέλλου εννοείται πως μας ενδιαφέρει και θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στον μεγάλο τελικό.

Έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε σε τελικό και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές διψάν για διακρίσεις και πιστεύω ότι αν η κλήρωση είναι ευνοϊκή θα μπορέσουμε να βρεθούμε στον τελικό.

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο, Δαμιανό Δέλλιο, ο Μπάμπης Θεοχάρης ήταν κάθετος για το φαβορί της κατηγορίας: «Καστοριά. Ποια άλλη δηλαδή θα μπορούσε να είναι;
Κακά τα ψέματα η Καστοριά δεν είναι για αυτή την κατηγορία και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.

Η ιστορία της είναι μεγάλη και τα κατορθώματα της. Έχει βαριά φανέλα και θεωρώ ότι θα δώσει κίνητρο στους καστοριανούς ποδοσφαιριστές αν βρεθεί ξανά στα υψηλά στρώματα. Υπάρχει άφθονο ταλέντο και αν αξιοποιηθεί με σωστό τρόπο, τότε θα έχουμε για τα επόμενα χρόνια μια σταθερή ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και εγώ φόρεσα τη φανέλα και γνωρίζω τι εστί Καστοριά».
 
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: