ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Βοηθός στο ντέρμπι!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο καστοριανός, Ιορδάνης Δημητριάδης ορίστηκε ως ο α' βοηθός του μεγάλου ντέρμπι.
Στο ντέρμπι λοιπόν του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ορίστηκε διαιτητής ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, με βοηθούς τον Ιορδάνη Δημητριάδη από την Καστοριά και τον Κοσμά Χαρίση από τα Γρεβενά.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Γκρούτσης από την Κόρινθο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Δημητριάδης δεν είναι η πρώτη φορά που θα είναι βοηθός σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας, καθώς πέρυσι στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ είχε οριστεί από την ΚΕΔ και πήρε άριστα με τις σωστές υποδείξεις του.

Αυτό βέβαια δεν είναι το πρώτο παιχνίδι ως βοηθός για τη νέα περίοδο, είχε προηγηθεί εκείνο στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να κερδίζει 1-0 τον ΠΑΟ και τον καστοριανό βοηθό να τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Έτσι ο κ. Δημητριάδης, που έχει "σφυρίξει" τα περισσότερα παιχνίδια στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς από την αρχή της νέας περιόδου, θα είναι και πάλι α' βοηθός, αυτή τη φορά στο ντέρμπι "Δικεφάλων", που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: