ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Προβληματισμός στην Οινόη!

Ακόμα δεν έχει κάνει "σεφτέ" στις νίκες η Φλατσάτα Οινόης και ο προβληματισμός ήδη στο " πράσινο στρατόπεδο" έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του.
Η Οινόη αν και εδώ και χρόνια έχει χάσει την παλιά της αίγλη, που κάποτε πρωταγωνιστούσε στην Δ' Εθνική, οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν με "νύχια και με δόντια" να την κρατάνε ψηλά, ελπίζοντας στο άμεσο μέλλον να επιστρέψει δυναμικά.

Οι "πράσινοι" είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο καστοριανού ποδοσφαίρου και στηρίζεται αποκλειστικά σε παίκτες από το χώριο και έχοντας ως μεγάλα αστέρια, τους αδερφούς Χρήστο και Νίκο Τσεμπερίδη, οι οποίοι έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο θα προσπαθήσουν να φθάσουν όσο πιο ψηλά το ιστορικό σωματείο.

Από εκεί και πέρα, πάντως, υπάρχει υπέρμετρή αισιοδοξία ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην για την ομάδα και θα αρχίσει να κάνει νίκες βρίσκοντας συνάμα και τον καλό της εαυτό.

Μπορεί να δίνει ένα δύσκολο ματς με τον Γράμμο Μαυροχωρίου, ο οποίος έχει κάνει το "3 στα 3" στο Πρωτάθλημα, αλλά οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει μια καλή αρχή το Σάββατο και να "καπαρώσει" τους πρώτους πόντους που τόσο χρειάζεται. Κυρίως βέβαια στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Φλατσάτα στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τα Γραμμοχώρια, εν συνεχεία ηττήθηκε στην έδρα του ΑΣ Νταηλάκης με σκορ 3-1 και το περασμένο Σάββατο αν και τα έδωσε όλα με την Αστραπή Μεσοποταμίας τελικά δέχθηκε την δεύτερη σερί ήττα με 1-4 στην έδρα της και αυτό είναι που "πλήγωσε" περισσότερο τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν όσο τίποτε άλλο το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Όσον αφορά το ματς με την Μεσοποταμία, η Οινόη σκόραρε πρώτη με τον Μιχαηλίδη στο 42'. Στη συνέχεια πάλεψε, αλλά ο αντίπαλος από ό, τι φαίνεται είχε τις λύσεις και με τον Τάσο Τσακλίδη ισοφάρισε στο 48'. Ο Ιλαντζίδης έκανε το 2-1 και ο Παπαδόπουλος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 77' και στο 90' "έγραψε" το 1-4.

Έτσι, η Φλατσάτα Οινόης έχει μονάχα ένα βαθμό και βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας δεχθεί 7 τέρματα και έχει σκοράρει 2 φορές. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ο έμπειρος προπονητής, Κώστας Τράσιας έχει ρίξει όλο το βάρος στην άμυνα και στον τομέα του σκοραρίσματος και με εντατικά μαθήματα που συνεχίζονται να γίνονται ελπίζεται σε καλύτερη παρουσία στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα του Γράμμου Μαυροχωρίου.
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: