ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

''Σκληρό καρύδι το ΄Βίτσι''

Με στήριγμα την έδρα της η ΑΕ Βιτσίου και την φετινή σεζόν θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Οι "βυσσινί" πήραν το πρώτο πόντο κόντρα στο Κωσταράζι (2-2) δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι "σκληρό καρύδι" για κάθε αντίπαλο.


Την ολική ανατροπή προσπάθησε να πετύχει το περασμένο Σάββατο το συγκρότημα του Χρήστου Σαραμπίνα, το οποίο αν και έχανε από το ημίχρονο 0-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου κατάφερε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο να ισοφαρίσει (2-2).

Αν ήταν και πιο τυχερό το Βίτσι θα μπορούμε να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα, όμως οι ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα.

Η ΑΕ Βιτσίου που δίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το "παρών" στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ποντάρει όπως είναι φυσικό στην "καυτή" έδρα και έχει ως στόχο να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Άπαντες γνωρίζουν ωστόσο ότι θα πρέπει να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να επιτευχθεί η παραμονή, όμως υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι στο τέλος της σεζόν ο σύλλογος θα κρατηθεί στην κατηγορία.

Οι "βυσσινί" βέβαια δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στο Πρωτάθλημα, καθώς στο ιστορικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στην Καστοριά αν και "έδειξαν τα δόντια τους" για ένα σαρανταπεντάλεπτο τελικά ηττήθηκαν με σκορ 0-4 στην έδρα τους.

Στην συνέχεια η ομάδα του κ. Σαραμπίνα έχασε από τον Ηρακλή Πολυκάρπης, "πέφτοντας" όμως αξιόμαχα (2-0), ενώ το περασμένο Σάββατο για την 3η αγωνιστική πήρε τον πρώτο "χρυσό" βαθμό από το "νεοφώτιστο" Κωσταράζι (2-2). Σκόρερ ήταν ο Τραϊανός στο 38' και ο πολλά υποσχόμενος Τεμέλκος στο 65'.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής, Χρήστος Σαραμπίνας, κυρίως από ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, "αρπάζοντας" συνάμα και την ευκαιρία που τους δώθηκε.

Ο κ. Σαραμπίνας ευελπιστεί ότι μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα μαζέψει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται σύντομα για να σωθεί νωρίς.

Και αυτό μάλιστα το πιστεύει αρκετά και η διοίκηση που στηρίζει αυτούς τους ταλαντούχους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Τέλος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕ Βιτσίου συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης εκτός έδρας στην Κορησό με την τοπική Δόξα.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: