ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Στηρίζει Σαρρή στις εκλογές!

Τη στήριξή της στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, αποφάσισε η Ε.Π.Σ. Καστοριάς με τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Γκίτσιο να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και μετά από διεξοδικές συζητήσεις η Ε.Π.Σ. Καστοριάς αποφάσισε ότι προτιμότερο είναι και για το καλό του καστοριανού ποδοσφαίρου να βοηθήσει τον Γιώργο Σαρρή στις αυριανές εκλογές (06/10), ο οποίος σύμφωνα με τα όσα γράφονται προηγείται του κ. Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά όλα θα φανούν στην αυριανή "μάχη" των δύο και θα ξέρουμε ποιος θα διαδεχθεί τον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο που αποχωρεί.

Έτσι, λοιπόν, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ., ο κ. Κωνσταντίνος Γκίτσιος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κ. Σαρρή και θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο πιο πολλούς ψήφους μπορεί για να εκλεγεί ο κ. Σαρρής, αλλά και ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη ο κ. Γκίτσιος και ακόμα δύο μέλη από την Ένωση βρίσκονται στην Αθήνα (άνθρωποι του Προέδρου), αφού σήμερα το πρωί αναχώρησαν για την πρωτεύουσα και ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια "μάχη" τελικής πτώσεως.

Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, πάντως, ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, που ως γνωστόν έχει αγωνιστεί στην ιστορική Καστοριά (ήταν σπουδαίος επιθετικός την εποχή εκείνη) θα εκλεχθεί, καθώς έχει αρκετούς συμμάχους κοντά του.

Και βάση των τελευταίων ετών που κάθεται στην... καρέκλα της Ένωσης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο μέσα στην ΕΠΟ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι με την είσοδο του στην ΕΠΟ θα διεκδικήσει την Προεδρία της ΕΠΣ Καστοριάς ξανά (;) με άλλο άερα...

Άλλωστε ο Πρόεδρος πέρα ότι βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου ως παράγοντας έχει και αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου που μπορούν να του δώσουν την ψήφο τους και να τον εκλέξουν.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ που έχει γίνει αναφέρουν ότι αύριο η εκλογή του Προέδρου της ΕΠΟ θα είναι ένα θρίλερ, καθώς και ο κ. Γκαγκάτσης είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και γνωρίζει τα κατατόπια της ΕΠΟ από την προηγούμενη θητεία του.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: