ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ "ΦΙΝΑΛΕ"

Με «αστραπιαίες κινήσεις» και δίχως να χάσει καθόλου κόσμο η Αστραπή Μεσοποταμίας αντικατέστησε αμέσως τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον Αλέξανδρο Αναγνώστου, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και μάλιστα από το 2009.

Ωστόσο, αυτό λίγη σημασία έχει μπροστά στην μεγάλη εμπειρία του 30χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έρχεται για να δώσει την απαιτούμενη φρεσκάδα στην ομάδα και να «τινάξει» τα δίχτυα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Το who is who

Ο Αναγνώστου έχει πλούσιο βιογραφικό είναι γεννημένος 13/08/1982, στην ποδοσφαιρική του καριέρα και αξίζει να αναφερθεί ότι ξεκίνησε τα βήματα του το 1996 με τον ΠΑΟ Καλοχωρίου εν συνεχεία μεταπήδησε διακρίνοντας το ταλέντο του στον Α.Ο. Καστοριάς το 1997.

Εκεί έκατσε για τρία συναπτά έτη, αφού μετά φόρεσε τη φανέλα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς και συγκεκριμένα το 2001. Δεν άργησε να έρθει, όμως, η καταξίωση, καθώς μέσα από τις εκπληκτικές εμφανίσεις του έγινε επαγγελματίας με την μεγάλη ομάδα της ιστορικής Καστοριάς το 2002.

Μετά από αυτή την περιπλάνηση έφυγε από την Καστοριά για τα... μάτια της Δόξας Κορησού, ενώ τον αμέσως επόμενο χρόνο το 2004 φόρεσε την «βυσσινί» φανέλα του Κάστορα.

Το 2005 ακολούθησε στην Δ' Εθνική η Φλατσάτα Οινόης, ενώ ούτε εκεί στέριωσε πηγαίνοντας στην Κοζάνη για χάρη του Μακεδονικού Φούφα με τελευταία του ομάδα να είναι το 2009 η Πρόοδος Κομνηνών επίσης στην Δ' Εθνική κατηγορία.


Στην διάθεση του Ξανθόπουλου

Από εκεί και πέρα, μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου οριστικά χθες, η ομάδα κατέθεσε το δελτίο του στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς που εκδόθηκε χωρίς καμία χρονοτριβή και τίθενται πλέον στα πλάνα του προπονητή, Γιώργου Ξανθόπουλου για το αυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στην Φλατσάτα Οινόης.

Δεν είναι ωστόσο σίγουρο αν θα αγωνιστεί, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, όλα θα εξαρτηθούν από τον νεαρό τεχνικό, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν στην φαρέτρα τους ένα σπουδαίο «εργαλείο» που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος και οι νεαροί «εκκολαπτόμενοι» ποδοσφαιριστές έχουν να κερδίσουν πολλά δίπλα του μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
 
 
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: