ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΟΚΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΝ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 1 - 3


Επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Δόξα Κορησού, που μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής ( 1-1 με τους Αμπελόκηπους) σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά επί του Κρόνου με 1-3.
Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 40’ όταν ο Τσόπρας τροφοδότησε τον Γεωργιάδη που με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ( 60’), ο Κυβεντίδης συνδυάστηκε με τον Φιλίππου που πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης.
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους που απείλησε αρχικά σε δυο περιπτώσεις με πρωταγωνιστή το Σαλτσογλίδη ενώ βρήκαν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα στο 70 όταν ο Μελλίδης έκανε σέντρα και ο νεοεισελθείς Γουγούσης με κεφαλιά έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του.
Πέντε λεπτά μετά ( 75’), ο Γουγούσης εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Σαλτσογλίδης και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ( Παναγιώτης Μπαμπούλης): Μαρινέλης, Φλάμος, Τσιάτσος, Κουτρουμπίνας, Ρούμπος, Γιαννόπουλος, Δημητριάδης, Φιλίππου, Ρώσιος, Κυβεντίδης, Παυλίδης

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ( Σπύρος Μηλιάτης): Κολλάρας, Μελλίδης, Τόλος, Λαζαρίδης, Βελλίδης Θωμ., Τόλος, Τζαχαλής, Γάκκιας Παντ., Γεωργιάδης, Σαλτσογλίδης, Τσόπρας


πηγή:orizontespress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: