ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ













Τίτλοι τέλους για το πρωτάθλημα 2012-2013 και 4η θέση για την ομάδα μας που στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με 3-2 την ομάδα του Μαυροχωρίου εντός έδρας.
Αφήνουμε πίσω το παρελθόν και συνεχίζουμε κανονικά αυτό που ξεκινήσαμε χωρίς να μας πτοεί τίποτα μέχρι να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Κανονικά και οι προπονήσεις μέχρι τέλος Μαίου. Στην πορεία θα έχουμε και κάποια φιλικά για να κρατήσουμε τους παίχτες
μας στο γήπεδο.


Στα πλάνα του Δ.Σ είναι η πρώτη γενική συνέλευση τις νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να γίνει όσο ποιο άμεσα γίνεται με πιθανή ημερομηνία 02-06-13 για να υπάρχει χρόνος στο καινούριο Δ.Σ να προετοιμάσει την ομάδα ανάλογα με τους στόχους που θα βάλει για την χρονιά 2013-2014 που κατά την προσωπική μου άποψη δεν μπορεί να είναι άλλοι από το κύπελλο και το πρωτάθλημα αλλά για να γίνει αυτό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πρέπει να σταθούμε κοντά στον Ιστορικό Σύλλογο μας όλοι, μηδένος εξαιρουμένου, ο κάθε ένας από μας με όποιον τρόπο μπορεί γιατί η ΑΣΤΡΑΠΗ είναι πάνω από όλα και από όλους μας! Ας το κατανοήσουμε αυτό και ας αφήσουμε επιτέλους τις μικροπρέπειες, τους χαζοεγωισμούς, τα κόμπλεξ, τα ταμπού και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις ιδέες, τα όνειρα μας γιατί όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά για την Σημαία για την Ιστορία και για την Τιμή της ΑΣΤΡΑΠΑΡΑΣ μας !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: