ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ: Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

Κατά τη διάρκεια της  «χρυσής δεκαετίας» της (2003-2013), η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου έχει κερδίσει, εκτός της αγάπης των Ελλήνων φιλάθλων, δεκάδες βραβεία τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο εγχώριο περιβάλλον από διάφορους φορείς του αθλήματος. Ωστόσο, ξεχωριστή τιμή αποτελούν οι
συνεχείς διακρίσεις από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών, μέσω των Αθλητικών Βραβείων που απονέμονται σε ετήσια βάση.

Αξίζει να σημειωθεί, με την ευκαιρία της φετινής εκδήλωσης, στην οποία η Εθνική βραβεύτηκε ως η κορυφαία ομάδα για το 2013, ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για 4η φορά στα δέκα τελευταία χρόνια και 8η συνολικά από καταβολής του θεσμού. Μάλιστα, αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, θα διαπιστώσει ότι η Εθνική Ανδρών είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας (κορυφαία για τα έτη 2003, 2004, 2007,2013) γεγονός όχι τυχαίο, καθώς έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και περηφάνιας σε όλους τους Έλληνες.
Από τα φετινά βραβεία δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Φερνάντο Σάντος, αφού ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής για το 2013. Ένας τίτλος που του απονεμήθηκε για 2η φορά (η προηγούμενη το 2011)και που αποτελεί αναγνώριση για τη σημαντική συνεισφορά του Πορτογάλου τεχνικού στις επιτυχίες της Εθνικής.
 
Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έχει βραβευτεί δύο φορές (1988, 1998) ως κορυφαία ελληνική ομάδα η Εθνική Ελπίδων, τις χρονιές, δηλαδή, που έφτασε έως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: