ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ U-18: ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΑΝ 2-3

Την 6η θέση κατέκτησε η Εθνική κάτω των 18 στο διεθνές φιλικό τουρνουά Valentin Granatkin που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη, καθώς στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε από το Ιράν με σκορ 3-2.
Η Ελλάδα δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών στο 1ο μισό της αναμέτρησης, με σημαντικότερες αυτές των Κουλούρη (15΄) και Κτιστόπουλου (35΄), όμως οι Ιρανοί ήταν πιο
εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και έως τη λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να προηγηθούν με τρία τέρματα. Η Εθνική ανέβασε το ρυθμό της στο 2ο ημίχρονο, μειώνοντας το σκορ με τα γκολ του Νιούμαν (47΄ και 51΄ πεν.) χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να φτάσει στην ισοφάριση.
Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης (59΄ Καναβέτας), Τζανουλίνος, Φασίδης (46΄ Τσολακίδης), Κουλούρης, Νιούμαν, Δεληγιαννίδης, Κτιστόπουλος
«Η παρουσία των παιδιών σήμερα ήταν εξίσου καλή και στα δύο ημίχρονα. Απλώς στο πρώτο μισό του ματς πληρώσαμε τα ατομικά λάθη. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Όταν τα παιδιά έχουν καθαρό μυαλό είναι ικανά να αντιμετωπίσουν στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο. Φεύγουμε από τη Ρωσία ευχαριστημένοι γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά και να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά αντιμετώπισαν ομάδες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης.
 
epo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: