ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 5 - 2

Με το βαρύ σκορ 5 – 2 επέστρεψε από τα Γρεβενά η ομάδα του Παναργειακού αφήνοντας όμως άριστες εντυπώσεις σχετικά με την αποστολή που καταρτίστηκε σύμφωνα με τις απουσίες που υπήρχαν. Πιο συγκεκριμένα ο Παναργειακός αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με απουσίες τους Βελλίδη, Αθανασιάδη , Μπάτζιο και Καλύβα.

Το σκορ στο 1ο ημίχρονο ήταν 4-1 υπέρ της ομάδας των Γρεβενών η οποία ήταν καταιγιστική ενώ στο 2ο μέρος η ομάδα του Άργους ισορρόπησε το παιχνίδι διαμορφώνοντας το σκορ σε 5 – 2.

Σκόρερ για την ομάδα του Άργους ήταν οι Βακόπουλος και Χαραλαμπίδης. « Ήταν ένα πάρα πολύ καλό φιλικό απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα , απλά οι απουσίες της τελευταίας στιγμής ήταν σημαντικές για εμάς. Έλειπαν όλοι οι επιθετικοί . Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδος. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που πάνω απ’ όλα αρέσει σ’ εμάς απλά την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον τραυματισμό του αρχηγού μας Χρήστου Καλύβα που απ’ ότι φαίνεται θα πάει για εγχείρηση και θα λείψει για αρκετό καιρό . » δήλωσε στους Ορίζοντες ο προπονητής του Παναργειακού Ευάγγελος Σιώμος.
Η απουσία του αρχηγού της ομάδας Καλύβα , ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο φιλικό με τον Μακεδονικό Κοζάνης στο γόνατο, έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα όπως μας δήλωσε ο κ. Σιώμος . «Ο Χρήστος εκτός από αρχηγός στο αγωνιστικό κομμάτι είναι και αρχηγός στα αποδητήρια . Είναι ένας παίκτης ο οποίος κάνει την διαφορά στην ομάδα το ξέρουν όλοι και μας στοίχισε πάρα πολύ ο σοβαρός τραυματισμός του διότι είχαμε χτίσει όλη την ομάδα πάνω του. Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για να μάθουμε τον χρόνο απουσίας του παίκτη από τους αγωνιστικούς χώρους.»
Να ευχηθούμε και εμείς από την σειρά μας γρήγορη ανάρρωση στον Χρήστο Καλύβα και να τον δούμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους διότι είναι ένας παίκτης στολίδι για το Καστοριανό ποδόσφαιρο .

πηγή:ορίζοντες
συντάκτης:Ευαγγελίδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: