ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ούριος άνεμος στον ΠΑΟ Κ!


Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο ΠΑΟ Καλοχωρίου, που παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου έχει το απόλυτο μαζί με την Ακαδημία Κάστωρ.


Η "αρμάδα" των Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Μαυρίδη, ξεκίνησε "φουριόζα" το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και με ηγέτη τον Θεόφιλο Παύλου, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα παραμένει στην κορυφή του... Ολύμπου και με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά εντυπωσιάζει τους πάντες.

Βέβαια για να έρθουν αυτές οι εμφανίσεις-επιτυχίες θα πρέπει να τονισθεί ότι το τεχνικό δίδυμο δούλεψε αρκετά στην προετοιμασία, ήρθαν σπουδαίοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές και είναι φυσικό η ομάδα να "πετάει φωτιές" σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Οι "κίτρινοι" αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το νέο Πρωτάθλημα, καθώς κέρδισαν στην πρεμιέρα με το εμφατικό 1-6 στην έδρα του ΠΑΟΚ 2012, στην συνέχεια στο τοπικό ντέρμπι με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας δυσκολεύτηκαν, αλλά εν τέλει νίκησαν σε ένα απολαυστικό παιχνίδι εκτός 4-5 και χθες πήραν άλλους τρεις πόντους εντός έδρας με τα Λακκώματα με σκορ 3-1 με την συμπαράσταση του κόσμου που έδωσε δυναμικό "παρών".

Όσον αφορά ωστόσο την αναμέτρηση με τα Λακκώματα, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε το δεύτερο μέρος, καθώς φόρτσαρε και με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας ως "κινητήριο μοχλό" των Δημήτρη Παπουτσίδη που μοίρασε ασίστ στους επιθετικούς ήρθαν και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί.

Τα χαμόγελα πάντως μπορεί να εξακολουθούν με την διοίκηση να συνιστά προσοχή στη συνέχεια και τους τόνους χαμηλούς, καθώς όπως λένε πρέπει η ομάδα να δουλέψει και να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς.

Ο εκ των "αρχιτεκτόνων" του οικοδομήματος, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο "Greekfootball.gr" και τόνισε τα εξής: "Είχαμε τρεις βασικές απουσίες βασικών παικτών. Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος.

Με 3 δοκάρια, 5 κλασικές ευκαιρίες. Στο α' ημίχρονο δέκα λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος από τα "παιδιά" για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Θέλει όμως μεγαλύτερη προσπάθεια στο εκτός έδρας ματς στη Λεύκη. Θα ετοιμαστούμε όσο πιο καλύτερα μπορούμε για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι". Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: "Στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά οι νίκες.

Τώρα, αν έρθει και η άνοδος θα είναι το ιδανικό, όλα όμως κρίνονται μέσα στο γήπεδο και εκεί πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε την επάνοδο στην Α' κατηγορία. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, είμαστε όλη μια οικογένεια και το κλίμα είναι άριστο. Αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο και η θέση μας είναι πέρα για πέρα φυσιολογική".

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα η ομάδα έχει ρεπό για να ξεκουραστεί, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης με τα Λακκώματα υπήρξαν δύο μικροτραυματισμοί. Του Θεόφιλου Παύλου και Κώστα Αθανασίου, αλλά δεν είναι κάτι το ανυσηχητικό και θα μπουν κανονικά στην αποστολή της Κυριακής.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: