ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: astrapifc1957@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Βαθιά ανάσα» για Γραμμοχώρια

Έπρεπε να έρθει η 3η αγωνιστική και να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στο Πρωτάθλημα η ΑΕ Γραμμοχωρίων, η οποία κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Ηρακλή Πολύκαρπης (3-0) στο γήπεδο της Ποριάς.

Τα «ελάφια» κυνηγούσαν ή αν θέλετε διψούσαν για βαθμούς και εν τέλει ξεδίψασαν στο παιχνίδι αυτό, σκοράροντας 3 φορές και ικανοποίησαν και τον φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Ποριάς.

Η νίκη έδωσε ψυχολογική ανάταση στην «αρμάδα» του Μπάμπη Θεοχάρη, που «σφυροκοπούσε» για ώρα την εστία του αντιπάλου, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας, Βασίλης Δημητριάδης, κρατούσε όρθια και «ζωντανή» την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η ασφυκτική πίεση που ασκούσαν οι «πράσινοι» μετουσιώθηκε σε γκολ τελικά στο 78'. Ο Γρηγόρης Μήλιος συνεργάστηκε όμορφα με τον Κώστα Κωστάρα και ο τελευταίος με έξοχη σέντρα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σωτήρη Μήλιο, ο οποίος εκμεταλλευμένος την αδράνεια των αμυντικών με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Δεν άργησε ωστόσο να έρθει και το δεύτερο τέρμα, καθώς στο 82' στο ντεμπούτο του μπαμπά πλέον, Νίκου Παπαρίζου που έβγαλε κάθε τη μπαλιά στον Γαλάτη, ο τελευταίος με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Γρηγόρη Μήλιο και με γυριστό σουτ ο νεαρός άσος «έγραψε» το 2-0.

Το σκορ έκλεισε επτά λεπτά αργότερα (89'), ο Γαλάτης από τη θέση του κόρνερ βρήκε στον Μπαϊρακτάρη, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά «σφράγισε» τους πρώτους βαθμούς για τον σύλλογο του.

Στα θετικά καταγράφεται η εμφάνιση του Νίκου Παπαρίζου, ο οποίος με την είσοδο του δημιούργησε ρήγματα και βοήθησε τα μέγιστα με την εμπειρία του να ξεδιπλωθεί η ομάδα και να φθάσει στην υπερπολύτιμη νίκη.

Πολύ καλή παρουσία είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις με τον Μπάμπης Θεοχάρη να μοιράζει συγχαρητήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια.
 
πηγή:greekfootball.gr
συντάκτης:Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας: